NEWS AND EVENTS

« All Events

• This event has passed.

October 20, 2022 @ 8:00 am - 5:00 pm

20 Oktober 2022- Telah berlangsungnya penyampaian sijil bersempena dengan Majlis Penganugerahan Sijil Pembangunan Kerjaya dalam Perkhidmatan Awam Negeri Johor yang disampaikan oleh Yang Berhormat Dato’ Haji Mohd Noh Bin Ibrahim, Timbalan Setiausaha Kerajaan Johor (Pengurusan). Turut hadir adalah YBrs. Prof. Ts. Dr. Nazri bin Ali, Ketua Pegawai Eksekutif UTMSPACE dan Sr Ts. Dr. Zakaria bin Mohd Yusof, Pengarah Pembelajaran Sepanjang Hayat UTMSPACE.
Pusat Pendidikan Berterusan UTMSPACE telah melaksanakan program Sijil Profesional Pengurusan Wakaf yang telah disertai seramai 25 orang Pegawai Tadbir Negeri Johor dan Pegawai Majlis Agama Islam Negeri Johor. pada 5 November 2020 hingga 9 April 2021 yang lalu.
Tahniah kepada semua peserta!🎓

Date: